Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2013.

Ehtoisan emännän arvonta

Blogimaailmasta löytyi taas kiva arvonta. Palkintona muun muassa Mekkotehdas-kirja, mitä olen ihaillut jo pitkään. Käykäähän tekin osallistumassa klik klik :)

Julisteita yms

Törmäsin taannoin Society6 :n nettisivuille. Tilasin silloin sieltä venäläisen graafikon, Koivon, tekemän Helsinki-aiheisen julisteen. (Mietin pitkään Helsingin ja Pariisin välillä, mutta koska pihiyteni takia täytyi valita vain toinen, valitsin kotoisan Helsingin.) Nyt aloin surffailla siellä enemmänkin ja löysin vaikka kuinka paljon UPEITA töitä. Tekisi mieli tilata sieltä vaikka mitä. Kannattaa tutustua ko. sivustoon ja nettikauppaan. Se toimii niin, että taiteilijat yms voivat ympäri maailmaa ladata sivustolle omia töitään, joita sitten nettikaupan kautta voi tilata. Society6-yritys hoitaa töiden laskutuksen, tulostamisen ja poistuksen asiakkaalle. Töitä saa julisteiden lisäksi mm. tyynyjen, paitojen ja iPhone-kuorien muodossa. Melkoisen hieno konsepti! :) Tällaisia töitä Society6:stä muun muassa löytää:  Helsinki by Koivo  Color your life by Bianca Green   Cozy Chipmunk by Laura Graves  Do you want the moon? by Sayahelmi Voyages over Edinbu

Sämpyläntuoksuista sunnuntaita!

Ihanaa ja rauhaisaa sunnuntaita kaikille! Leivoin jo toista kertaa tällä viikolla sämpylöitä. Vastaleivottua lämpimäistä voin ja juuston kanssa ei voita mikään :) Termospussin ostin Tampereen käsityömessuilta Ullakon kojusta. Vieressä olevan Lapuan Kankureiden Maatuska-keittiöpyyhkeen löysin syksyllä Stockmannilta.

Ongelmia kommentoinnissa?

Hei, lukukertoja blogissani näyttäisi olevan oikein ulkomaita myöten. Kommentteja en juuri ole saanut, mikä olisi tietysti melkoisen mukavaa ;) Joskus ystäväni kertoi, että hän ei ollut onnistunut jättää kommenttia. Nyt pyytäisinkin teiltä apua, voisitteko testata saatteko jätettyä kommenttia. Mikäli onglemia on, toivoisin saavani niistä tiedon sähköpostiini jaanapaak @ hotmail. com ISO KIITOS jo etukäteen ja oikein hyvää ja toivottavasti aurinkoisempaa helmikuuta kaikille lukijoilleni! :)