Siirry pääsisältöön

Asuntomessut Tampere 2012

Ensinnäkin tervetuloa lukemaan uutta blogiani. Aion täällä käsitellä lähellä sydäntäni olevia aiheita; sisustamista, käsitöitä ja muuta mitä mieleen tulee.


Pääsin viimein eilen vierailemaan Tampereen asuntomessuilla. Inspiroiduin paljon siellä olevista sisustuksista, vaikka tietysti olihan talojen arkkitehtuurikin monelta osin hienoa. Tässä kuvissa oma asuntomessujen top 15. Oli kyllä todella vaikeaa rajata määrää, kun oli niin paljon hienoja juttuja. Alunperin aioinkin laittaa vain top 10:n, mutta ei se onnistunut :)Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat Talo Pikku Puusta (kohde 35), joka on sisustettu kierrätystavaroilla ja -materiaaleilla.
Tämä ylläoleva ateljee oli ehdottomasti minun suosikkini. Itsekin haaveilen omasta harrastehuoneesta, ja tämä huone oli kuin minulle tehty. Etenkin seinälle koottu lipastoryhmä on aivan taivaallinen. Kohde on 31 Jämerä Loft 1. 

Tätä Passiivitalo Idealia (kohde 34) on esitelty sisustuslehdissä tänä kesänä omanlaatuisten tapetoitujen kattojen ansiosta. Itse en ehkä muuten innostunut talosta, mutta pari tällaista hienoa yksityiskohtaa talosta löytyi. Verhoripustus parissa huoneessa oli omaperäisen hieno; seinään oli kiinnitetty isoja koukkuja eri korkeuksille, joihin verhot oli sitten ripustettu. Myös pojaan huone oli sisustettu hienosti.

Dekon sisustama kohde 28 Talo Korko antoi muutaman hienon huoneen. Itsellä on 5-vuotias poika, pojanhuone kiinnosti siten omakohtaisesti. Myös Hello Kitty -huoneessa tuli rakas siskontytär mieleeni :)
Erisävyiset harmaat voidaan lukea yksiksi lempiväreikseni, joten tietysti myös harmaa makuuhuone sävähdytti.Villa Ruskosta (kohde 23) napattu yksi lamppu. Lampunkanta oli tehty ilmeisesti betonista. Muurametalot Vuorelassa (kohde 15) oli Hannasin sisustus, tässä taidonnäyte keittiöstä.
Tämä on kohteesta 12 Terca Tiilitalo Mustikka. Sisustus oli vain yksinkertaisen kaunista. Vaalea kiuas saunassa oli siron elegantti.Viimeisenä listassani on kohde 11 Hailuoto 153. Täältä olisi voinut listalle laittaa enemmänkin, mutta en viitsinyt kasvattaa tätä postausta ihan älyttömän pitkäksi :)


Kuten huomaatte, kiersimme avokkini kanssa kohteet "väärässä järjestyksessä", mutta eipä se kai haittaa :) Ihan kaikkiin taloihin emme menneet, jos tuntui olevan liian pitkä jono. Mutta suosittelen messuja jos löytyy vielä, joka ei sielä ole käynyt. Messuthan ovat auki vielä viikon eli 12.8. asti. Ensi vuonna messut ovatkin lähempänä kotoa, eli Hyvinkäällä 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...