Siirry pääsisältöön

Haaveilua

Heippa pitkästä aikaa. Vaikka siltä ehkä vaikuttaakin, en jatkanut New Yorkin lomaani suunniteltua viikkoa pidemmäksi.

Syksy pääsi minuun käsiksi, enkä ole saanut aikaiseksi juuri mitään. Ainoa mitä iltaisin saan tehdyksi, on Mahjongin pelaaminen tai Pinterestin selaaminen. Haaveilen kaikesta, mitä haluaisin tehdä, mutta mitään en saa aikaiseksi. Tai no, se on valhe, olenhan saanut muutaman rivin neulottua erääseen neulokseen ja virkkasin trikookuteesta mattoakin, kunnes kude pääsi loppumaan ja matto jäi kesken. Olen ostanut ko. kuteen pari vuotta sitten Porvoon Tee-tee-kaupasta. Oulunkylän Lankamaailmasta etsin, mutta oikeaa sävyä en löytänyt. Liekö pitää Porvooseen lähteä, takuuta sieltäkään oikean sävyn löytämiseen ei varmastikaan ole. Edessä saattaa siis olla tuskallinen purkaminen ja kuteen saattaminen uuteen olomuotoon. Millään en haluaisi joutua purkamaan, olenhan kovin ylpeä aikaansaannoksestani.

Syksyn positiivinen asia: Tampereen käsityömessut ovat tulevana viikonloppuna. Messuseuralaiseni ilmoittautui jättäytyvänsä pois matkasta, joten jos en saa sijaista, matkaan messuille yksin. Messuilua ehdimme kyseisen ystävän kanssa jo kokeilla Turun Osaava nainen -messuilla lokakuussa, mutta sieltä jouduimme lähtemään tyhjin käsin. Olimme erittäin pettyneitä niiden messujen tarjontaan.

Viime viikonloppuna olisi ollut Helsingin Elma-messut jonne olin jopa saanut ilmaislipunkin, mutta naapurikaupunkiin pääseminen osoittautui mahdottomaksi.

Työssäni saan istua jököttää tietokoneen ääressä koko päivän, joten kotona en yleensä jaksakaan sitten raahautua koneelle. Mutta kunhan sinne asti pääsen, laitan pari kuvaa reissusta ja ehkä jopa jotain muutakin...

Kiva, että olette jaksaneet käydä katselemassa josko täällä olisi uutta luettavaa, lukijatilastojen seuraaminen on erittäin mukavaa! Ja arvatkaapas mikä olisi vielä mukavampaa? Vastaanottaa kommentteja ja vastailla niihin! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi. Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia! Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani! http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/   Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag  

Testattu ja hyväksi todettu

Uskaltauduin vihdoin ja viimein ilmoittautumaan Raverlyssa testineulojaksi. Valitsin sellaisen mallin, minkä tällainen hidas ja kädet muutakin tekemistä täynnä oleva neuloja saa valmiiksi määräaikaan mennessä. Pipo. Kiirehän siinä tuli, mutta sain ihan ajoissa pipon valmiiksi ja lähetettyä raportin mallin suunnittelijalle. Kokemus oli tosi kiva, vaikka vähän teki vaikeaa pysyä tiukasti ohjeessa sortumatta soveltamiseen. Mitäs tykkäätte? Pipo pääsee ehdottomasti käyttöön ja pipokelejä varmasti riittää vielä vähän aikaa. Malli: Chunky 4 Cables Hat / Nicki Lantz Lanka: Novita Tempo Ja kyllä minä ehdin jo tehdä toisenkin vähän soveltaen, mutta siitä hieman myöhemmin. Ihanaa sunnuntai-iltaa! Minä vietän tämän illan Rimakauhun ja rakkauden parissa - JEE!

Frillahame

Hyvää alkanutta vuotta 2017! Olen huomannut olevani todellinen pitkänmatkan juoksija. Hitaasti mutta (epä)varmasti saan keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi. Tämä hame valmistui vihdoin ja viimein viime vuoden lopussa. Pitkään maaliviiva häämötti ja lopulta sain ommeltua puuttuneen resorin hameen vyötärölle. Ajoitus osui kuitenkin nappiin, juurikin siskontyttöni syntymäpäiväjuhlien aamuna. Resori kiinni ja autoon! Siskontyttö ihastui lahjaksi saamaansa hameeseen ja täytyy sanoa, että hame on hänelle juuri täydellinen. Valitettavasti minulla ei ole näyttää teille kuvia hameesta hänen päällään joten joudutte tyytymään näihin kuviin, mitkä nappasin pikaisesti ennen kuin kääräisin lahjan pakettiin. Kuvitelkaa 8-vuotias tyttö hameen sisään iso ja ylpeä hymy huulille :) Tädin sydäntä lämmittää kun siskontyttö on pukeutunut tähän hameeseen jokainen kerta kun hänet olen sittemmin nähnyt. Paras kiitos mitä toivoa saattaa! Virkkasin hameen Lankamaailmasta saadusta Nordlysin villast