Siirry pääsisältöön

Kesäherkkuja

Kesälomalainen täällä terve! Eipä ole tullut paljon koneen ääressä näin lomalla oltua. iPadkin meni rikki. Meillä kävi sen kanssa kyllä erityisen hyvä tuuri. Laite alkoi elää omaa eläämäänsä, joten menimme sen kanssa ostopaikkaan. Kävi ilmi, että olimme ostaneet sen päivälleen vuosi aikaisemmin. Apple myöntää laitteelle vuoden takuun, joten saimme sen juuri ja juuri vielä takuun alaiseen huoltoon. Jos olisimme menneet sinne seuraavana päivänä, ongelma olisi ollut meidän käsissämme. Hyvin tosiaan nykyteknologia valmistetaan tasan takuuajan kestäväksi!

Kävimme myös hieman mökkeilemässä. Emme mieheni kanssa viihdy hyvin maaseudulla (kyllä, olen tännekin joskus kirjoitellut mökkikuumeesta, mutta se kuume on kyllä nyt laskenut), joten vietimme siellä vain muutaman päivän. 6-vuotias sen sijaan viihtyy hyvin maalla ja lähtikin tänään uudelleen mökille isoäitinsä kanssa. Mökkeilyn kohokohta on ikuistettu seuraavaan kuvaan. Grillattuja vaahtokarkkeja minttutäytteisten Domino-keksien välissä. Nam!Nautinnollista kesän jatkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...