Siirry pääsisältöön

Piha ja puistotie

Haluan esitellä teille erään mahtavan jutun!


Ystäväni Sarica jäi toimistotöistä opintovapaalle opiskellakseen viherrakentamisen artesaaniksi. Nyt hän on avannut omat sivut ja tekee tilauksesta asiakkaille pihasuunnitelmia. Aikaisemmin tämä luova ja kauneutta rakastava naisihminen opiskeli myös sisustussuunnittelua, mikä varmasti tukee puutarhasuunnittelua hyvin.


Itse olen lumoutunut Sarican kauniista nettisivuista, motivaatiosta ja nopeasta oppimisesta. Hän on myös saanut hienoja projekteja ja opettavaisia harjoittelupaikkoja mitkä ovat auttaneet uuden ammattitaidon karttumisessa.

Mikäli asut pääkaupunkiseudulla tai Kymenlaaksossa ja tarvitset apua pihan tai sen osan suunnittelussa, voin lämpimästi suositella Saricaa. Lisätietoja löytyy Piha ja puistotien nettisivuilta.

Sarican blogista löytyy myös muun muassa hurjan paljon taustatietoja hänen tekemistään töistä, blogi löytyy täältä.Tsemppiä ja paljon töitä Saricalle - ei muuta kuin sormet multaan!

ps. Tämä ei ollut maksettu mainos vaan aito ihastus Sarican työtä kohtaan. Kuvat ovat luvan kanssa käyty nappaamassa Piha ja puistotien nettisivuilta ja blogista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

Juhannuksen perunasalaatti

Keskikesä. Ei kyllä tunnu siltä kun lämpömittari nousee vain kymmenen asteen paikkeille. Eilen juhlittiin juhannusta kylmimmässä säässä 30 vuoteen. No, ei auta kuin toivoa suunnan olevan vain ylöspäin loppukesän osalta.

Menimme eilen viettämään iltapäivää ja iltaa ystäväperheen luokse. Lupasivat pitää grillin kuumana. Minä lupasin tuoda täytettä grilliin ja mahaan. Marinoin kanaa ja paprikaa, ja tein superhyvää perunasalaattia.

Pilkoin


kevät(puna)sipulia,


avokadoa, kurkkua,


ja valkosipulia.

Sekoitin vihreät.Keitin ja pilkoin uusia perunoita ja


lisäsin ne sekaan.

Sekoitin


2 dl kermaviiliä, 1 dl ranskankermaa, suolaa, pippuria ja hieman sinappia.

Kermaviilisekoitus joukkoon ja avot!

Salaatti sai hyvät kehut juhannuspöydässä. Suosittelen kokeilemaan!

Lapset houkuttelivat meidät vielä katsomaan kokkoa. Olisivat halunneet nähdä koko kokon. Koko kokonko, kysyimme. Emme katsoneet koko kokkoa, täytyi lähteä nukkumaan.