Siirry pääsisältöön

Avaruustiedettä

Regian Active-lanka on vilkkunut blogeissa tiuhaan viime aikoina. Jos joku ei ole vielä ehtinyt törmätä ko. lankaan niin kerrottakoon, että "Regia Active on uusi, innovatiivinen älykäs sukkalankauutuus, joka varastoi ja vapauttaa lämpöä. Mukana Outlast® lämmönsäätelyteknologiaa, joka on kehitetty alunperin NASA'n astronauteille äärimmäisiin olosuhteisiin." (Coats Crafts)

Kerran aiemmin jo hypistelin lankaa Prismassa, ja tänään ohi mennessä täytyi sitten itsellekin kotiuttaa testattavaksi. LähiPrismassa taisi olla viittä tai kuutta eri väriä. Itse valitsin raitasukkia varten sinisen, harmaan ja mustan.Nasasta puhuttaessa tulee tietenkin mieleen myös hieman yli vuosi sitten tehty häämatka Floridaan (ja Karibialle). Teimme päiväretken Nasan Kennedy Space Centeriin. Jos ikinä olette Orlandon lähettyvillä niin voin suositella! Tässä muutama otos avaruuskeskuksesta. (Nyt muuten ymmärrän mitä kanssabloggaajat ovat viime päivinä valittaneet Bloggerin tekevän kuvista puuroa, ao. kuvien taivaan pitäisi olla kauniin sininen eikä kuvissa pitäisi olla 70-luvulla otettujen kuvien kaltaista sävyä.)

Alueella on paljon oikeita raketteja ja rakettikopioita.
Avaruusjäätelöä - kuivattua, koostumukseltaan liitumaista, mutta maistuu totta vie aivan oikealle jäätelölle!
Avaruusalusten kokoamisrakennus, järrrrrkyttävän iso putinki. 
Yksi laukaisutorneista, purettu osin täydestä korkeudesta.
Atlantis-sukkula on näytillä keskuksessa.


Ja lopuksi Coatsin sivuilta löytämäni hauska Regia Activen mainosvideo:

                       


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...