Siirry pääsisältöön

Avaruustiedettä

Regian Active-lanka on vilkkunut blogeissa tiuhaan viime aikoina. Jos joku ei ole vielä ehtinyt törmätä ko. lankaan niin kerrottakoon, että "Regia Active on uusi, innovatiivinen älykäs sukkalankauutuus, joka varastoi ja vapauttaa lämpöä. Mukana Outlast® lämmönsäätelyteknologiaa, joka on kehitetty alunperin NASA'n astronauteille äärimmäisiin olosuhteisiin." (Coats Crafts)

Kerran aiemmin jo hypistelin lankaa Prismassa, ja tänään ohi mennessä täytyi sitten itsellekin kotiuttaa testattavaksi. LähiPrismassa taisi olla viittä tai kuutta eri väriä. Itse valitsin raitasukkia varten sinisen, harmaan ja mustan.Nasasta puhuttaessa tulee tietenkin mieleen myös hieman yli vuosi sitten tehty häämatka Floridaan (ja Karibialle). Teimme päiväretken Nasan Kennedy Space Centeriin. Jos ikinä olette Orlandon lähettyvillä niin voin suositella! Tässä muutama otos avaruuskeskuksesta. (Nyt muuten ymmärrän mitä kanssabloggaajat ovat viime päivinä valittaneet Bloggerin tekevän kuvista puuroa, ao. kuvien taivaan pitäisi olla kauniin sininen eikä kuvissa pitäisi olla 70-luvulla otettujen kuvien kaltaista sävyä.)

Alueella on paljon oikeita raketteja ja rakettikopioita.
Avaruusjäätelöä - kuivattua, koostumukseltaan liitumaista, mutta maistuu totta vie aivan oikealle jäätelölle!
Avaruusalusten kokoamisrakennus, järrrrrkyttävän iso putinki. 
Yksi laukaisutorneista, purettu osin täydestä korkeudesta.
Atlantis-sukkula on näytillä keskuksessa.


Ja lopuksi Coatsin sivuilta löytämäni hauska Regia Activen mainosvideo:

                       


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Käsityötaidetta

Hupsistarallaa-blogin Terhi oli käynyt Keravan taidemuseossa Näkyväksi neulottu -näyttelyssä ja se kuulosti niin mageelta jutulta, että olihan sitä itsekin lähdettävä Keravalle.


Etukäteen minua kiinnosti etenkin Kaija Papun virkattu poliisiauto, minkä missasin sen ollessa näytillä Kiasmassa. Suurin osa teoksista oli minulle ennestään tuntemattomia ja ihastuin niihin todella. Kaikki teokset olivat erittäin hienosti ja/tai hauskasti toteutettu ja muutama erityisesti kosketti minua.

Tässä muutama kuva näyttelystä, mutta nähtävillä on paljon enemmän ja annan erittäin lämpimän suosituksen menemään katsomaan näyttely paikan päälle. Viiden euron pääsymaksu tuskin jää esteeksi.
Onkohan tämä norjalainen "rahamies" hurjistunut viimeaikojen dopingskandaleista... Noora Schroderuksen seteliteokset naurattavat.


Tämä on osa Tanya Akhmetgalievan teoksetsa, mikä kertoo sairaalan elämästä.Kirjotut perhoset olivat erittäin kauniita kokonaisuuksia. Näiden tekijä tipahti mielestäni, vinkatkoon …

Testattu ja hyväksi todettu

Uskaltauduin vihdoin ja viimein ilmoittautumaan Raverlyssa testineulojaksi. Valitsin sellaisen mallin, minkä tällainen hidas ja kädet muutakin tekemistä täynnä oleva neuloja saa valmiiksi määräaikaan mennessä. Pipo.

Kiirehän siinä tuli, mutta sain ihan ajoissa pipon valmiiksi ja lähetettyä raportin mallin suunnittelijalle. Kokemus oli tosi kiva, vaikka vähän teki vaikeaa pysyä tiukasti ohjeessa sortumatta soveltamiseen.

Mitäs tykkäätte? Pipo pääsee ehdottomasti käyttöön ja pipokelejä varmasti riittää vielä vähän aikaa.Malli: Chunky 4 Cables Hat / Nicki Lantz
Lanka: Novita Tempo

Ja kyllä minä ehdin jo tehdä toisenkin vähän soveltaen, mutta siitä hieman myöhemmin.

Ihanaa sunnuntai-iltaa! Minä vietän tämän illan Rimakauhun ja rakkauden parissa - JEE!

Juhannuksen perunasalaatti

Keskikesä. Ei kyllä tunnu siltä kun lämpömittari nousee vain kymmenen asteen paikkeille. Eilen juhlittiin juhannusta kylmimmässä säässä 30 vuoteen. No, ei auta kuin toivoa suunnan olevan vain ylöspäin loppukesän osalta.

Menimme eilen viettämään iltapäivää ja iltaa ystäväperheen luokse. Lupasivat pitää grillin kuumana. Minä lupasin tuoda täytettä grilliin ja mahaan. Marinoin kanaa ja paprikaa, ja tein superhyvää perunasalaattia.

Pilkoin


kevät(puna)sipulia,


avokadoa, kurkkua,


ja valkosipulia.

Sekoitin vihreät.Keitin ja pilkoin uusia perunoita ja


lisäsin ne sekaan.

Sekoitin


2 dl kermaviiliä, 1 dl ranskankermaa, suolaa, pippuria ja hieman sinappia.

Kermaviilisekoitus joukkoon ja avot!

Salaatti sai hyvät kehut juhannuspöydässä. Suosittelen kokeilemaan!

Lapset houkuttelivat meidät vielä katsomaan kokkoa. Olisivat halunneet nähdä koko kokon. Koko kokonko, kysyimme. Emme katsoneet koko kokkoa, täytyi lähteä nukkumaan.