Siirry pääsisältöön

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Nyt täytyy myöntää, että huuliltani pääsi pieni hilpeä huudahdus kun viattomana luin rästissä olevia blogipostauksia ja törmäsin omaan nimeeni Kaikki paketissa -blogissa. Pojat haastoivat minut ilahduttamaan blogikavereita ja jakamaan hyvää mieltä eteenpäin. Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogin Emoselta.


 Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Haastan mukaan seuraavat bloggaajat:

Johanna / Jos sun lysti on : Ihastuin Johannan blogiin heti ensimmäisestä käynnistä ja Johannakin on ollut aktiivinen kommentoija täällä minun puolella. Plus, että joka kerta kun olen vieraillut Johannan blogissa, jää minulle korvamadoksi lastenlaulu "Jos sun lysti on niin kädet yhteen lyö jne"! :D 

Heidi / Helyes : Kaunis blogi ja kauniit käsityöt; Heidi löytyi kotikaupunkini käsityöblogilistalta.

Nyt jään jännittämään, osallistuvatko Johannan ja Heidin haasteeseen :)


Hyvää viikonloppua kaikille - nauttikaa!

Kommentit

  1. Voi kiitos Jaana kehuista ja haasteesta, olipas ihana yllätys löytää oma nimi täältä :) Otan haasteen ilomielin vastaan!

    VastaaPoista
  2. Hei Jaana ja mukavaa, että lähdit haasteeseen mukaan. Laittaisitko osoitteesi meille sähköpostilla kaikkipaketissa@gmail.com Laitamme sinulle tulemaan pientä piristettä! T. Aleksi ja Jani Kaikki Paketissa -blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti tuli tänään perille - iso kiitos ilahduttamisesta! :)

      Poista
  3. Ohhoh, hauska yllätys huomata oma nimi listassa :) Kiitos! Täytyypi laittaa asia eteenpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että lähdit mukaan. Olenkin jo ehtinyt nähdä jatkohaasteesi. Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi. Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia! Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani! http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/   Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag  

Testattu ja hyväksi todettu

Uskaltauduin vihdoin ja viimein ilmoittautumaan Raverlyssa testineulojaksi. Valitsin sellaisen mallin, minkä tällainen hidas ja kädet muutakin tekemistä täynnä oleva neuloja saa valmiiksi määräaikaan mennessä. Pipo. Kiirehän siinä tuli, mutta sain ihan ajoissa pipon valmiiksi ja lähetettyä raportin mallin suunnittelijalle. Kokemus oli tosi kiva, vaikka vähän teki vaikeaa pysyä tiukasti ohjeessa sortumatta soveltamiseen. Mitäs tykkäätte? Pipo pääsee ehdottomasti käyttöön ja pipokelejä varmasti riittää vielä vähän aikaa. Malli: Chunky 4 Cables Hat / Nicki Lantz Lanka: Novita Tempo Ja kyllä minä ehdin jo tehdä toisenkin vähän soveltaen, mutta siitä hieman myöhemmin. Ihanaa sunnuntai-iltaa! Minä vietän tämän illan Rimakauhun ja rakkauden parissa - JEE!

Frillahame

Hyvää alkanutta vuotta 2017! Olen huomannut olevani todellinen pitkänmatkan juoksija. Hitaasti mutta (epä)varmasti saan keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi. Tämä hame valmistui vihdoin ja viimein viime vuoden lopussa. Pitkään maaliviiva häämötti ja lopulta sain ommeltua puuttuneen resorin hameen vyötärölle. Ajoitus osui kuitenkin nappiin, juurikin siskontyttöni syntymäpäiväjuhlien aamuna. Resori kiinni ja autoon! Siskontyttö ihastui lahjaksi saamaansa hameeseen ja täytyy sanoa, että hame on hänelle juuri täydellinen. Valitettavasti minulla ei ole näyttää teille kuvia hameesta hänen päällään joten joudutte tyytymään näihin kuviin, mitkä nappasin pikaisesti ennen kuin kääräisin lahjan pakettiin. Kuvitelkaa 8-vuotias tyttö hameen sisään iso ja ylpeä hymy huulille :) Tädin sydäntä lämmittää kun siskontyttö on pukeutunut tähän hameeseen jokainen kerta kun hänet olen sittemmin nähnyt. Paras kiitos mitä toivoa saattaa! Virkkasin hameen Lankamaailmasta saadusta Nordlysin villast