Siirry pääsisältöön

Laihiksen tilanne kahden kuukauden jälkeen

Lankalaihikselleni kuuluu aika huonoa. Kuten viime postauksessa mainitsinkin, minulla on paljon keskeneräisiä töitä joita ei voi vielä laskea pois langoista.

Tammi- ja helmikuun aikan olen saanut valmiiksi asti vain pipon ja rannekkeet sekä yhden valmistuneen, mutta paria odottavan sukan. Olen kyllä melko pettynyt tahtiin, pitäisi ehdottomasti olla paremmalla mallilla tämä homma. Okei, esimerkiksi niitä isoäidinneliöitä on tehty jo yli 200g mutta niitä en vähennä ennen kuin peitto on kokonaan valmis.

Tammi- ja helmikuun langan vähennys on siis 140g.

Joudun vielä sorkkimaan tuota lukua. Olen nimittäin myös saanut muutamia keriä lankaa. Varastoon tuli lisää 860g.

Kokonaistilanne tammi- ja helmikuun jälkeen on siis langan lisäystä 720g päästäen kokonaisvaraston 15,993 kilogrammaan. Olen jo päättänyt laittaa osan Rose Mohair -langoista kirppikselle kun pöydän sieltä otan tässä kevään aikana.Aurinkoista kevään alkua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...