Siirry pääsisältöön

Pikkuhommia

Ystäväni tyttö fanittaa pandoja ja päätin virkata hänelle elämäni ensimmäisen amigurumin. Itse olen lopputuloksesta sitä mieltä, että kannattaa jatkaa harjoittelua.. Lahjan saaja oli onneksi erittäin onnellinen ja otettu, eikä sanonut pahaa sanaa uudesta kaveristaan.


Malli: Panda Bear / Abbygurumi
Lanka: Novita Tennessee ja joku toinen samanvahvuinen puuvilla/bambu

Innostuin ostamaan Flow-lehden. Tiesin sen olevan melko tyyris lehti, mutta yllätyin silti kun kassalla siitä joutui pulittamaan yli 20 euroa. Tyhmänä en kiireessä ollut katsonut hintaa ennen kassaa. No, ostin sen joka tapauksessa.

Aika moni on hehkuttanut ko. lehteä, mutta minun täytyy sanoa, että oli melko turha ostos. Odotin siellä olevan enemmän askarteluun sopivaa materiaalia, mutta eihän siellä ainakaan ensiselailun perusteella juuri mitään ollutkaan. Pitää vielä toisella kertaa perehtyä lukemaan artikkeleitakin, toivottavasti sieltä vielä jotain iloa löytyy.

Lehden mukana tullut käsinkirjoitusopas oli kyllä inspiroiva. Tekaisin sen innoittamana kartonkisuikaleesta pikaisen kirjanmerkin. Kirjanmerkistä taas tuli pikkuruinen rakkaan 7-vuotiaan kiukuttelujen "takia", jouduimme nimittäin leikkelemään kartonkeja yhä pienemmiksi kun ne meinasivat täyttyä hänen mielestään epäonnistuneista piirrustuksista.
Mukavaa viikonvaihdetta! 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Käsityötaidetta

Hupsistarallaa-blogin Terhi oli käynyt Keravan taidemuseossa Näkyväksi neulottu -näyttelyssä ja se kuulosti niin mageelta jutulta, että olihan sitä itsekin lähdettävä Keravalle.


Etukäteen minua kiinnosti etenkin Kaija Papun virkattu poliisiauto, minkä missasin sen ollessa näytillä Kiasmassa. Suurin osa teoksista oli minulle ennestään tuntemattomia ja ihastuin niihin todella. Kaikki teokset olivat erittäin hienosti ja/tai hauskasti toteutettu ja muutama erityisesti kosketti minua.

Tässä muutama kuva näyttelystä, mutta nähtävillä on paljon enemmän ja annan erittäin lämpimän suosituksen menemään katsomaan näyttely paikan päälle. Viiden euron pääsymaksu tuskin jää esteeksi.
Onkohan tämä norjalainen "rahamies" hurjistunut viimeaikojen dopingskandaleista... Noora Schroderuksen seteliteokset naurattavat.


Tämä on osa Tanya Akhmetgalievan teoksetsa, mikä kertoo sairaalan elämästä.Kirjotut perhoset olivat erittäin kauniita kokonaisuuksia. Näiden tekijä tipahti mielestäni, vinkatkoon …

Testattu ja hyväksi todettu

Uskaltauduin vihdoin ja viimein ilmoittautumaan Raverlyssa testineulojaksi. Valitsin sellaisen mallin, minkä tällainen hidas ja kädet muutakin tekemistä täynnä oleva neuloja saa valmiiksi määräaikaan mennessä. Pipo.

Kiirehän siinä tuli, mutta sain ihan ajoissa pipon valmiiksi ja lähetettyä raportin mallin suunnittelijalle. Kokemus oli tosi kiva, vaikka vähän teki vaikeaa pysyä tiukasti ohjeessa sortumatta soveltamiseen.

Mitäs tykkäätte? Pipo pääsee ehdottomasti käyttöön ja pipokelejä varmasti riittää vielä vähän aikaa.Malli: Chunky 4 Cables Hat / Nicki Lantz
Lanka: Novita Tempo

Ja kyllä minä ehdin jo tehdä toisenkin vähän soveltaen, mutta siitä hieman myöhemmin.

Ihanaa sunnuntai-iltaa! Minä vietän tämän illan Rimakauhun ja rakkauden parissa - JEE!

Frillahame

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Olen huomannut olevani todellinen pitkänmatkan juoksija. Hitaasti mutta (epä)varmasti saan keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi. Tämä hame valmistui vihdoin ja viimein viime vuoden lopussa. Pitkään maaliviiva häämötti ja lopulta sain ommeltua puuttuneen resorin hameen vyötärölle. Ajoitus osui kuitenkin nappiin, juurikin siskontyttöni syntymäpäiväjuhlien aamuna. Resori kiinni ja autoon!


Siskontyttö ihastui lahjaksi saamaansa hameeseen ja täytyy sanoa, että hame on hänelle juuri täydellinen. Valitettavasti minulla ei ole näyttää teille kuvia hameesta hänen päällään joten joudutte tyytymään näihin kuviin, mitkä nappasin pikaisesti ennen kuin kääräisin lahjan pakettiin. Kuvitelkaa 8-vuotias tyttö hameen sisään iso ja ylpeä hymy huulille :)


Tädin sydäntä lämmittää kun siskontyttö on pukeutunut tähän hameeseen jokainen kerta kun hänet olen sittemmin nähnyt. Paras kiitos mitä toivoa saattaa!


Virkkasin hameen Lankamaailmasta saadusta Nordlysin villasta ja pidempään k…