Siirry pääsisältöön

Pikkuhommia

Ystäväni tyttö fanittaa pandoja ja päätin virkata hänelle elämäni ensimmäisen amigurumin. Itse olen lopputuloksesta sitä mieltä, että kannattaa jatkaa harjoittelua.. Lahjan saaja oli onneksi erittäin onnellinen ja otettu, eikä sanonut pahaa sanaa uudesta kaveristaan.


Malli: Panda Bear / Abbygurumi
Lanka: Novita Tennessee ja joku toinen samanvahvuinen puuvilla/bambu

Innostuin ostamaan Flow-lehden. Tiesin sen olevan melko tyyris lehti, mutta yllätyin silti kun kassalla siitä joutui pulittamaan yli 20 euroa. Tyhmänä en kiireessä ollut katsonut hintaa ennen kassaa. No, ostin sen joka tapauksessa.

Aika moni on hehkuttanut ko. lehteä, mutta minun täytyy sanoa, että oli melko turha ostos. Odotin siellä olevan enemmän askarteluun sopivaa materiaalia, mutta eihän siellä ainakaan ensiselailun perusteella juuri mitään ollutkaan. Pitää vielä toisella kertaa perehtyä lukemaan artikkeleitakin, toivottavasti sieltä vielä jotain iloa löytyy.

Lehden mukana tullut käsinkirjoitusopas oli kyllä inspiroiva. Tekaisin sen innoittamana kartonkisuikaleesta pikaisen kirjanmerkin. Kirjanmerkistä taas tuli pikkuruinen rakkaan 7-vuotiaan kiukuttelujen "takia", jouduimme nimittäin leikkelemään kartonkeja yhä pienemmiksi kun ne meinasivat täyttyä hänen mielestään epäonnistuneista piirrustuksista.
Mukavaa viikonvaihdetta! 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...