Siirry pääsisältöön

Välipala

Flunssa vaivaa taas ja milloin olen terve, arki pitää kiireisenä. Jaksan aina ihmetellä miten useamman lapsen vanhemmat jaksavat ja ehtivät. Minulla on vain yksi!

Kamerassa on kuvia muutamallekin postaukselle, täytyy ottaa itseäni niskasta kunhan tästä paranen. Sitä ennen saatte tyytyä tähän sekä sisällöltään että kuva-aiheeltaan välipalapostaukseen.

Aurinkoista viikonloppua!

Kommentit

  1. Lähetämme pikaista paranemista! Flunssa on aika monia kiusannut pitkään tänä keväänä :( Näin myöhään, kun katselee sun välipalapostausta, niin tie vie jääkaapin kautta nukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä olen ollut reilun vuoden ajan jo aika usein kipeä, alkaa jo vähän ärsyttää.. Sali- ja joogakortit jää käyttämättä kun ei voi mennä. Mutta se siitä valituksesta :) Hyvä, että kävitte jääkaapilla niin saitte varmasti nukuttuakin paremmin ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...