Siirry pääsisältöön

Ihan kohta

Olen kirjaston suurkuluttaja. Kirjastokassini on aina täynnä. Varaan paljon kirjoja ja muistan kirjastokorttini numeron ulkona - sen verran monta kertaa olen sen syöttänyt kirjaston nettipalveluun.

Olin menossa nettiin jatkamaan erään kirjan laina-aikaa kun päätin vilkaista myös varausteni tilannetta. Ilokseni huomasin että:


Jiihuu wippiii jee jee jee!! Kohta minäkin pääsen lukemaan Marikon Itte tein ja kierrätin -kirjaa!!

Tein kainoin toiveen taannoin äitienpäivän alla, että olisin saanut ko. kirjan lahjaksi, mutta mies ei kuulemma ollut enää muistanut mikä kirja oli kyseessä joten silloin se jäi saamatta. Jos kirja osoittautuu yhtä hyväksi kun sen kuvittelen olevan, tilaan kirjan ihan omaksi.

Aurinkoista KESÄkuuta kaikille! B-)

Kommentit

  1. Tuota kirjaa itsekin olen havitellut. Marikon blogia tulee luettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinäkin saat kirjan pian käsiisi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...