Siirry pääsisältöön

Varför, åh, varför?

Ja taas minulle kävi niin! Vietin hiljattain viikonlopun Tukholmassa. Okei, matka oli Formex-matka, eikä aikaa juuri jäänyt shoppailuun, mutta silti! Tiedättekö mistä puhun? No siitä, että taas minä löydän hyviä kauppoja vasta sen jälkeen, kun olen palannut matkaltani kotiin.

Tässä muutama kohde muistiin seuraavaa Tukholman reissua varten:

Stockhome
City: Kungsgatan 25
Södermalm: Götgatan 98

Mio
City: Sveavägen 20

Kirpputorit:

Myrorna
Norrmalm: Adolf Fredriks kyrkogatan 5-7
Södermalm: Götgatan 79 JA Hornsgatan 96

Stadsmission
Södermalm: Hornsgatan 58 JA Skånegatan 75
Gamla Stan: Trångsund 8
City: Sergels Torg 3 / Kulturhuset

Lisäksi shoppailusta, tapahtumista yms löytyy sivuilta www.alltomstockholm.se. Hakusanalla 'loppis' sivusto antaa ajankohtaisia katukirppiksiä jne.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia tuulia

Tämä blogi on tehnyt hidasta kuolemaa jo hyvän tovin. Olen pohtinut paljon erilaisia asioita viime vuoden ja lopulta eräs niistä asioista konkertisoitui. Päätös lopettaa tämä Maison Mimizan ja aloittaa uusi.

Tulen kirjoittamaan asioista, joista saan energiaa ja jotka tekevät minut hyvänvoivaksi ja onnelliseksi. Niitä ovat muun muassa lukeminen, käsityöt, liikunta ja matkustaminen. Kohti unelmia!

Kiitos teille lukijoille tästä matkasta ja tervetuloa kulkemaan Kultaista polkua kanssani!


http://kultainenpolkublog.blogspot.fi/

Minut löytää myös Instasta @jane_crapbag

Korttitehtaalta iltaa!

Eilen pääsin taas askartelemaan onnittelukorttia, tällä kertaa äitini syntymäpäivän kunniaksi.

Ei tarvinnut pitkään miettiä millaisen kortin tekisin kun muistin kaapissa olevat tapettikirjat ja sieltä erään tietyn ovi-ikkuna-tapetin. Siitä se ajatus sitten lähti :) Sisko tai äiti eivät tahtoneet uskoa, että olen tehnyt itse kortin, joten kaipa siitä sitten hyvä tuli :)

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että en ole näyttänyt millainen isänpäiväkortti tehtiin pojan kanssa isälleni. Isänpäiväkorttiin täytyi etsiä inspistä Pinterestistä. Isäni osti syksyllä traktorin, joten tiesin heti kun oikea korttimalli osui kohdalle! Maalia (sinistä tietenkin!) pojan jalkaan ja pian kortti oli valmis. Tästä tulikin tosi hauska!


Ja lopuksi ensimmäisen adventti-illan tunnelmia. Paree sulkea korvat ikkunan takaa tulevasta sateen ropinasta..

DIY Kerrostarjotin

Minulla on ollut jo varmaan vuoden päivät kaksi Monsoonin lautasta, joista olen halunnut tehdä kerrostarjottimen. En vain ole onnistunut löytämään sopivaa välikappaletta. Kunnes viime viikolla käydessäni Punaisen Ristin Konttitorilla, löysin täydellisen snapsi(?)lasin! 
Hieman pikaliimaa (kynsilakkamainen sivellinliima) ja avot, kerrostarjotin valmis muutamassa minuutissa! Nyt vain pitäisi vielä keksiä missä sitä voisi säilyttää. Haaveilen vitriinikaapista, mutta vielä ainakaan en ole sellaista onnistunut saamaan...